sammengroet gren, afbarket, voksbehandlet, monteret med kobber fatning, kobber roset til loftet, “stofledning” og en dekor pære. ca. 85 cm. lang og 23 cm bred. SOLGT.
Skammel/afsætnings bord/blomsterbord, slebet og voksbehandlet træskive, ca. 5 cm tyk og 50 cm i diameter, understel i bøg med stål beslag, kan også leveres med sort understel. Solgt
Skammel/blomster bord, slebet og voksbehandlet træskive, ca. 5 cm tyk og ca. 45 cm. i diameter, understel i bøgetræ med metalbeslag, ca. 50 cm højt. Solgt
Vandrestave/stokke, lavet af æblegrene, slebet og dekoreret med gasbrænder, oliebehandlet, varierende længde fra ca. 96 cm til 130 cm. priser mellem 50 – 80 kr. stk.
Spadserer/vandre stokke/stave, af forskellige træsorter fx. Bøg, Jasmin, nogle har der groet snerler op af, som træet er begyndet at vokse ud over, deraf de sjove snoninger på nogen af stokkene. afbarket, slebet og olie behandlet. Varierende længde, fra ca. 135 cm. til 120 cm. 120 kr. for de lange, 90 kr. for de korte. DEN NEDERSTE ER NETTOP SOLGT.
Træ skiver , med indlagt Resin, i revner/huller. den øverste er en gennem skåret “knude” fra kastanje træ, de 2 nederste er blommetræ, alle behandlet med bivoks. Mellem 30 til 35 cm. lange og 20 til 25 cm brede, ca. halvanden til to cm. tykke.  SOLGT.
Skiver af Robinia, isat en kile af mahogni, hvor der er boret et hul evt. til ophæng, olie behandlet, ca. 25 cm i diameter og varierende tykkelse, fra 2 til 4 cm. 80 kr. stk. SOLGT.
Skærebrætter, de 3 (2 med mahogni kiler) er elmetræ, det 4 er kastanje, alle er slebet og behandlet med bivoks, ca. 32 til 36 cm i diameter og tykkelsen varierer fra 2,5 til 4 cm. 100 kr stk. De to skiver uden mahogni kilerne er SOLGT.

 

Gammel brødskære, skulle laves om, til at den kunne bruges, til at lave dekorationer på. Der blev sat nyt træ på og lavet et ekstra stykke træ, som dekorationen kan stå på.
The potte, hvor låget var gået i stykker, til stor ærgrelse for ejeren. Der blev lavet et nyt låg af et stykke mørkt Mahogni, der blev lakeret med “skibs lak”.